Hoe staat het met uw goede voornemens?

Heeft u ook het probleem dat u zich niet aan de goede voornemens houdt of dat er niks terecht van gaat komen?  Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken om toch gezonder te gaan leven, meer te gaan bewegen? Lees dan verder over de Mi Band van Xiaomi.

De Mi Band van Xiaomi is een te gekke smartwatch waarbij jij je gezonde leefstijl kan volhouden en kan inzien. Met een ingebouwde stappenteller, calorieën meter en een hardloopmeter krijg jij de perfecte inzicht in jouw dagelijkse lichaamsbeweging.  Wat nieuw is de functie van een hartslag meter waarbij jij je hartslag kan opmeten tijdens het hardlopen of het sporten.

Met de slaapfunctie van de Mi band kunt u voortaan meten hoelang u slaapt en wat de kwaliteit hiervan is. Door te meten op welke tijdstippen jij in diepe slaap bevindt kan jij hier voortaan rekening mee houden. Je zet je wekker net iets eerder of laat hem later afgaan, om hierdoor fris en fruitig voor de dag te komen.

De Mi Band is makkelijk in gebruik. Door gebruik te maken van bluetooth is het erg handig dat jij het kan verbinden met jouw smartphone. De verbinding met de mobiel zorgt ervoor dat jij via jouw telefoon alle gegevens van de smartwatch kunt aflezen.
Willen weten of jij het nieuwe jaar goed op weg bent of stimuleert het jou om te horen dat je toch nog een blokje om moet lopen, om toch aan de 30 minuten lichaamsbeweging te komen. Dan is de Xiaomi Mi Band het geschikte product voor jou!!! Zorg ervoor dat dit jaar jouw goede voornemens wel gaan slagen en dat jij volgend jaar rond de feestdagen er topfit uit ziet!!Stappenteller

Klik hier voor meer informatie https://weekendwebshop.nl/product/stappenteller-xiaomi/